.:.:. Ravenhill Arts Academy .:.:.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adelyn Rose
Kor: 19 év
Származás: brit
Szakirány: hegedű
User: Domii
William Wolf
Kor: 18 év
Származás: brit
Szakirány: gitár
User: Domii
Dolena Swan
Kor: 18 év
Származás: amerikai
Szakirány: balett
User: Domii
Daniel Dark
Kor: 27 év
Származás: brit
Tanított tárgy: szolfézs, dob
User: Domii
David Garrett
Kor:
Származás: német
Tanított tárgy: hegedű
User: Domii
Éloise A. Grey
Kor: 25 év 
Származás: brit-francia
Tanított tárgy: francia
User: Domii
James Cooper
Kor: 24 év
Származás: brit
Foglalkozás: zenész, eladó
User: Domii

 

Reah Papageorgiou
Kor: 17 év
Származás: görög
Szakirány: Médiaművészet
User: L
Mihalie Nova
Kor: 17 év
Származás: brit-lengyel
Szakirány: Vonós tanszak (brácsa)
User: Lyn
Celeste Jane Cooper
Kor: 15 év
Származás: brit
Szakirány: Vokális tanszak (ének)
User: Lyn
Theodore Martinez
Kor: 19 év
Származás: amerikai
Szakirány: színművész
User: Lyn
Alexio Papageorgiou
Kor: 25 év
Származás: görög
Tanított tárgy: akrobatikus kortárstánc, klasszikus társastáncok, színházi tánc
User: L
Lionel Hunter-Drake
Kor: 28 év
Származás: amerikai-svéd
Tanított tárgy: jelenleg nem tanít
User: Lyn
Hedvig Willar
Kor: 24 év
Származás: amerikai
Foglalkozás: állatorvos gyakornok
User: Lyn
Danica Gmolkonova
Kor: 24 év
Származás: lengyel
Foglalkozás: idegenvezető
User: Lyn
kari neve
Kor:
Származás:
Szakirány:
User:

 

Kezdetnek

Köszöntünk az oldalon!

Ez a lap két lány privát szerepjátéka egy angliai kisvárosból, ahol tehetséges fiatalak tanulnak egy híres akadémián. Persze a helyzet sosem ilyen egyszerű, még, ha a realitásra is törekszünk mindenféle természetfeletti lény nélkül. Mert a valóság is tele van meglepetésekkel. :)

FŐOLDAL
VENDÉGKÖNYV
HIRDETÉSEK

 

 
Folytatás

Hogy mi is található itt?

Játékunk és egyben az oldal központja. A betekintés magába a szerepbe megengedett, de csak regisztrált tagként lehet hozzáférni. Az olvasás ellenben nincs ehhez kötve. :)

KARAKTEREINK

JÁTÉKTÉR
 

ŐK MONDTÁK

GONDOLATOK

EGYÉB

 

 
Társak

   

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!