.:.:. Ravenhill Arts Academy .:.:.
Kezdőlap

2018

Sziasztok!

Hirtelen jött ötlettől vezérelve kezdtem el alakítgatni megint az oldalt, rájöttem, hogy nem szeretném ezt annyira veszni hagyni, mint, amit a látszat mutat és biztos vagyok benne, hogy Domii is egyetértene velem ebben. Túl sok minden van ebben az oldalban, túl sok emlék, játék, amiket nem lehet csak úgy bezacskózni és eltenni a pince legsötétebb sarkába. Igenis van létjogosultsága, még ha pusztán szűkebb kört érintve is. Nekünk sokat jelent vagy legalábbis nekem egészen biztosan. :)

Szeretném megint feldobni egy kis élettel, és arra gondoltam, itt az ideje belevágni.

Amire gondoltam és remélem, pozitív visszajelzések érkeznek majd utána: Megnyitnánk az oldalt játszani vágyó játékosok előtt, akik tényleg szeretnének itt lenni, akítvkodni és megszínesíteni a csapat napjait. 
A téma nagyjából ugyanaz marad tulajdonképpen, pár módosítást eszközölnénk be csupán, mint pl. 16  és 22 év közti diákok, kevesebb, de színes szakok (inkább a művészetek felé orientálódva). Ha igény lenne rá kisebb közös játékok, viszont rengeteg szabadon kijátszható lehetőség. 
Mit gondoltok? 

Nem hiszem, hogy több tucatnyi jelentkezés rohamozná meg az oldalt néhány nap alatt, viszont már 2-2-3 játékos is tud nyarat csinálni. ;-)

Domiival közös játékainkról sem feledkeznénk meg természetesen, de úgy érzem, egy nagy adag frissítés nagyon jól jönne most mindannyiunknak. 

Akit érdekel, akár chatben, akár itt hozzászólásban jelezze és egy-két hét alatt kitaláljuk, mi legyen, hogyan is kellene mindezt megvalósítani. 

Addig is, kellemes nyarat Mindenkinek! :)

2018.06.21. 11:51, Lyn Vissza a bloghoz
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
Kezdetnek

Köszöntünk az oldalon!

Ez a lap (egyelőre még) két lány privát szerepjátéka egy angliai kisvárosból, ahol tehetséges fiatalak tanulnak egy híres akadémián. Persze a helyzet sosem ilyen egyszerű, még, ha a realitásra is törekszünk mindenféle természetfeletti lény nélkül. Mert a valóság is tele van meglepetésekkel. :)

 
Folytatás

 
Chat

A chatben lehet cserét kérni, beszélgetni (kultúráltan!), de hirdetni, vitát provokolni, csapatszellemet bomlasztanai tilos! 

 

 
Társak

    

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!