.:.:. Ravenhill Arts Academy .:.:.
Kezdőlap

2018

Sziasztok!

Hirtelen jött ötlettől vezérelve kezdtem el alakítgatni megint az oldalt, rájöttem, hogy nem szeretném ezt annyira veszni hagyni, mint, amit a látszat mutat és biztos vagyok benne, hogy Domii is egyetértene velem ebben. Túl sok minden van ebben az oldalban, túl sok emlék, játék, amiket nem lehet csak úgy bezacskózni és eltenni a pince legsötétebb sarkába. Igenis van létjogosultsága, még ha pusztán szűkebb kört érintve is. Nekünk sokat jelent vagy legalábbis nekem egészen biztosan. :)

Szeretném megint feldobni egy kis élettel, és arra gondoltam, itt az ideje belevágni.

Amire gondoltam és remélem, pozitív visszajelzések érkeznek majd utána: Megnyitnánk az oldalt játszani vágyó játékosok előtt, akik tényleg szeretnének itt lenni, akítvkodni és megszínesíteni a csapat napjait. 
A téma nagyjából ugyanaz marad tulajdonképpen, pár módosítást eszközölnénk be csupán, mint pl. 16  és 22 év közti diákok, kevesebb, de színes szakok (inkább a művészetek felé orientálódva). Ha igény lenne rá kisebb közös játékok, viszont rengeteg szabadon kijátszható lehetőség. 
Mit gondoltok? 

Nem hiszem, hogy több tucatnyi jelentkezés rohamozná meg az oldalt néhány nap alatt, viszont már 2-2-3 játékos is tud nyarat csinálni. ;-)

Domiival közös játékainkról sem feledkeznénk meg természetesen, de úgy érzem, egy nagy adag frissítés nagyon jól jönne most mindannyiunknak. 

Akit érdekel, akár chatben, akár itt hozzászólásban jelezze és egy-két hét alatt kitaláljuk, mi legyen, hogyan is kellene mindezt megvalósítani. 

Addig is, kellemes nyarat Mindenkinek! :)

2018.06.21. 11:51, Lyn Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
 
Kezdetnek

Köszöntünk az oldalon!

Ez a lap (egyelőre még) két lány privát szerepjátéka egy angliai kisvárosból, ahol tehetséges fiatalak tanulnak egy híres akadémián. Persze a helyzet sosem ilyen egyszerű, még, ha a realitásra is törekszünk mindenféle természetfeletti lény nélkül. Mert a valóság is tele van meglepetésekkel. :)

 
Folytatás

 
Chat

A chatben lehet cserét kérni, beszélgetni (kultúráltan!), de hirdetni, vitát provokolni, csapatszellemet bomlasztanai tilos! 

 

 
Társak

    

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

 

 


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto