.:.:. Ravenhill Arts Academy .:.:.
Kezdőlap

Figyelem!

Sziasztok!

Az oldalra kezd lassan visszatérni az élet, vagyis ti, de sajnos van egy csomó userünk és karink, akik teljesen el vannak veszve. A lentebb látható listában felsoroltam azokat az usereket, akiktől e hónap végéig várnék bármilyen visszajelzést, hogy akarnak-e továbbra is velünk játszani vagy sem. Akitől nem érkezik választ, azt automatikusan az utóbbi kategóriába sorolom és május elején Riorával és Domiival töröljük a karakterüket. A regisztrációt még valószínáleg nem, hátha a későbbiekben visszatérnének, de a karikat mindenképp, hogy lássuk, mennyien is vagyunk jelenleg.

Tőletek kérnék visszajelzést:
- Thy
- Lina
- Lili
- Angyal
- Sky

Aki esetleg ismeri bármelyiküket vagy tud hozzájuk olyan elérhetőséget, amit figyelnek is, az legyen olyan kedves szólni nekik, hátha úgy jobban elér hozzájuk a dolog.

Azon userek, akik regisztráltak, de azóta sem kértek ki karaktert, a héten lesznek törölve! Őket érinti ez:
- Diana
- Die
- Elisabeth
- Eveetkee
- kiflito
- Kiwi
- Rosa

Szintén, ha valami ismeri bármelyiküket, az szóljon neki legyen olyan kedves, hátha még jönne játszani, csak mondjuk elfelejtette valamiért.

Köszönöm és remélem sokan jelentkeztek még a csapatunkba! Új tagokat hívni ér! ;-)

2016.04.12. 21:40, Lyn

A pletykák igazak

avagy részlet a döbbent lány blogjából

"Kedves Olvasóim!

El sem tudjátok képzelni, mennyire felpörgött az iskolai élet az elmúlt két napban!
Először csak ártatlan, gagyi pletykának gondoltuk, amit valami őrült elsős talált ki, de kiderült, hogy többen is látták őket.
Történt ugyanis, hogy Mr. Hunter felbukkant a sulinál, már nem is tudom, mióta nem láttuk és annyira, de annyira jó volt látni! Volt vele egy nő, akiről kiderült, hogy a húga, de ettől még szerintem, nem voltam egyedül, mert most őszintén, ki ne irigykedne rá?!
Na, mindegy! A lényeg, hogy bent voltak, és mindenkivel beszélgettek, aztán Mr. Hunter egyszercsak eltűnt. Így, ahogy írom, eltűnt.
Többen látták elmenni, mások meg bemenni a takarítók szobájába, de ami ennél is furcsább, a legtöbb szemtanu szerint nem volt egyedül.
Aki a mi sulinkba jár, az valószínűleg ismeri a zene szakosokat, mivel ők elég népszerűek, mindenféle fellépések meg koncertek fűződnek a nevükhöz.
Az egyik negyedikes lány, Adelyn Rose volt vele a szobában! Igen, bizony, Mr. Hunter egy diákkal kavar! Bevallom nektek őszintén, én is álmodoztam már hasonlóról, na, de azért a valóságban megtenni és egy-egy merészebb álomban elképzelni, nagyon nem ugyanaz!
A pletyka másnapra már botrányként terjedt és állítólag az új igazgató megtette már a "szükséges lépéseket", ami mind tudjuk, mit jelent... Adele-t is előállították gondolom, mert nagyon eltűnt szem elől, bár az se lepne meg, ha Mr. Hunter megszöktette volna. Belőle simán kinézném az ilyesmit.

És mindez ki tudja, mióta tart közöttük! Annyira hihetetlen! Egy ilyen botrány a mi sulinkban!

Ti mit szóltok ehhez? Elképesztő!

 

Bejegyezte: PepperGirl                                                                                 Mikor? 2016.04.08."

2016.04.09. 21:03, L

2016 a szivatás éve

avagy részlet egy kissé pipa lány blogjából

"Kedves Ti!

Mielőtt elmentünk szünetre, már tudtuk, hogy valami nem stimmel, de mindenki hallgatott, mint a sír. Otthon megettük a karácsonyi ebédet, vacsorát, gyanútlanul élveztük a téliszünetet, aztán jött egy E-mail a sulitól és szilveszter előtti napon leesett állal pislogtam a laptopomra.

FELMONDOTT A DIRI! Hiszitek ezt?! Az évszámmániája ellenére nagyon jófej volt, néha mindig szigorú, de nem ártott a légynek sem. Erre most távozott. És jött helyette valami fura nevű nő, akiről senki sem tud semmit. Lisát és Namat is kérdeztem, de ez egy vadidegen nő, aki most hopp, az új diri lett. Pontosabban dirinő.
Persze az nem elég, hogy lecserélték, még sok mást is hallottam, olvastam, nevezzük akárhogyan.

A levélhez csatoltak egy dokumentumot, hogy válasszunk szakkört, már előre gondolkodjunk, milyet képzelünk el, aztán küldjük el az ötleteket és, ami tetszik neki, az januárban elindulhat. Mivel KÖTELEZŐ jelentkezni így nem tudtam mást csinálni, füstölögve kitaláltam a "Ne bújj el, lázadj a rendszer ellen" szakkört, ahol a tanári elnyomás ellen tiltakozva dühönghetnénk, majd szépen kiidegelve magunkat visszatérhetnénk a napjainkhoz. Jól hangzik nem? Persze, nem küldtem el, úgyis elkaszálta volna.

Viszont, amiért majdnem átsírtam az éjszakát: Hunter-Drake tanárúr felmondott! Vagyis nem, nem mondott fel, csak "bizonytalan ideig van távol". Ez milyen gyenge kifogás nem? Az ő szűrét is ki akarja tenni az új diri, pedig ő az egyik legjobb, legtehetségesebb, legkedvesebb és valljuk be őszintén, legdögösebb tanár a suliban. Most kit fogok nézni minden nap a teremben?! Tuti nem találnak a helyére jobb tanárt, nála NINCS jobb, értve?! Ajánlon, hogy sürgősen hozzák vissza különben(!).... különben kiborulok. Én is meg még sok másik lány is, akinek a napja fénypontját jelentette, ha feltűnt a folyosón.

Kíváncsi vagyok, kit rúgtak még ki. Mármint ki van még távol "bizonytalan ideig".  Mert ugye így sokkal szebben hangzik, bármennyire átlátszó is.

Most megyek és beleugrok a reggeli hókupacba, hátha attól lehülnek felborzolt idegszálaim. Aztán megnézem a hírlevél többi részét. Ennél gázabb már úgysem lehet.

Pá Ti!"

Bejegyezte: PepperGirl                                                                                 Mikor? 2015.12.31.

2016.01.26. 23:47, L

Ünneplős

Utólag is mindenkinek Boldog Karácsonyt és előre is BUÉK! :)

2015.12.29. 17:24, Lyn

Tábor után

Sziasztok!

A diákok hazaértek Krétáról, nem történt semmi baleset, amitől a tanári gárda fellélegezhet. Miután a kollégiumban töltöttek még egy napot, majd hazaindultak, így az iskola ismét üres, kivéve azt a néhány diákot, aki valamilyen verseny kedvéért ide utazott néhány napra, akár hétre is. A táborok zsivalya is lecseng lassan, mert immár egy hónap sincs hátra a következő tanév kezdetéig.

Ez ugye milyen pocsékul hangzik? Azért használjuk ki az időt, játszunk, élvezzük ki a nyár utolsó napjait.

További szép napot! :)

 

2015.08.05. 08:44, Lyn
 
Kezdetnek

Köszöntünk az oldalon!

Ez a lap (egyelőre még) két lány privát szerepjátéka egy angliai kisvárosból, ahol tehetséges fiatalak tanulnak egy híres akadémián. Persze a helyzet sosem ilyen egyszerű, még, ha a realitásra is törekszünk mindenféle természetfeletti lény nélkül. Mert a valóság is tele van meglepetésekkel. :)

 
Folytatás

 
Chat

A chatben lehet cserét kérni, beszélgetni (kultúráltan!), de hirdetni, vitát provokolni, csapatszellemet bomlasztanai tilos! 

 

 
Társak

    

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

 

 


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto